ANOFM a publicat ghidul de completare și transmitere a registrului general de evidență a salariaților pentru înregistrarea reducerii timpului de muncă a salariaților în baza OUG nr. 132/2020 –

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat, pe site-ul instituției, ghidul de completare și transmitere a registrului general de evidență a salariaților pentru înregistrarea reducerii timpului de muncă a salariaților în baza OUG nr. 132/2020 – art. 1.

Reprezentanții ANOFM atrag atenția că, în sistemul privind Registrul General de Evidență a Salariaților, perioada de timp pentru care se aplică măsura de reducere a timpului de lucru este determinată de datele calendaristice care sunt completate în câmpul Data la care produce efecte în cursul modificării de contract pentru înregistrarea reducerii timpului de lucru, respectiv pentru înregistrarea încetării reducerii timpului de lucru. „În consecință, se recomandă acordarea unei atenții deosebite completării corecte a acestor informații”, precizează ANOFM.

Ghidul este prezentat atât în format video, cât și pdf.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

anofm-a-publicat-ghidul-de-completare-si-transmitere-a-registrului-general-de-evidenta-a-salariatilor-s9696

Leave your comment