Webinar Accountancy Europe-ACCA-IFAC: Dezvoltarea abilităților verzi pentru profesioniștii din domeniul financiar – Construirea capacității pentru o tranziție justă și sustenabilă

Accountancy Europe organizează, în colaborare cu Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) și International Federation of Accountants (IFAC), joi, 8 iunie, începând cu ora 17.00, webinarul cu tema Dezvoltarea abilităților verzi pentru profesioniștii din domeniul financiar – Construirea capacității pentru o tranziție justă și sustenabilă.

Evenimentul va reuni experți la nivel global pentru a discuta abilitățile și tipul de educație necesare pentru ca profesioniștii din domeniul financiar-contabil să contribuie la o tranziție verde și echitabilă a businessurilor. Pe măsură ce economiile de la nivel mondial încearcă să elimine complet emisiile de dioxid de carbon, există o nevoie urgentă a părților interesate de a răspunde acestei provocări. Profesioniștii din domeniul financiar-contabil și profesia contabilă au un rol esențial în plasarea sustenabilității în centrul procesului de luare a deciziilor și în promovarea unor practici responsabile în interes public. Profesioniștii contabili trebuie să fie pregătiți, atât în ceea ce privește cunoștințele necesare, cât și competențele cerute, pentru a susține acest proces în cadrul businessurilor.

Citește mai mult în CECCAR Business Magazine.

webinar-accountancy-europe-acca-ifac-dezvoltarea-abilitatilor-verzi-pentru-profesionistii-din-domeniul-a11291-300×182

Leave your comment